WIJNACTIE GIVERS

Dag iedereen!

Naar jaarlijkse gewoonte zullen de Givers een wijnactie doen. Wat houdt dit in? U kan een heel jaar door wijn bij ons bestellen. Deze wijn kan u op voorziene tijdstippen afhalen op den bos. U kan een keuze maken uit een uitgebreid assortiment wijnen! Hier onder vindt u een beschrijving van alle wijnen. Er is voor ieder wat wils. Als er nog vragen zijn mag u altijd een mailtje sturen naar givers@scoutssinaai.be.

Alvast bedankt!
De Givers

  • Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.

BESTELFORMULIER WIJNACTIE


Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:

Dag afhaling:
Zondag 13 maart om 17u
Zondag 24 april om 17uWITTE WIJNEN

x Tarani Sauvignon Blanc (FR) aan € 6,95
x Coresei Pinot Grigio (IT) aan € 7,95
x Garcia Revalo ‘Tres Olmos’ Verdejo (SP) aan € 9,45
x Vistamar ‘Sepia’ Chardonnay Reserva (CL) aan € 11.45


RODE WIJNEN

x Tarani Malbec (FR) aan € 6,95
x Bagordi Tinto Joven (SP) aan € 8,95
x Château des Tourtes Classique Rouge (FR) aan € 9,95
x Osvaldo Barberis ‘Barbera Langhe aan € 12,95


ROSE

x Tinazzi Amarosé (IT) aan € 8,95


CAVA

x Cava Chenine Brut (SP) aan € 9,50


PROSECCO

x Bedin Brut (IT) aan € 11
OMSCHRIJVING WIJNEN

Witte wijnen

Tarani Sauvignon Blanc (Süd Ouest Frankrijk)
Wegens groot succes teruggehaald in de selectie! Heerlijk in de neus, fruitig maar droog in de mond. Frisse en levendige witte wijn. Lekker bij een slaatje.

Coresei Pinot Grigio (Veneto Italië)
Droge aangename witte wijn uit Noord-Italië. Wat rijp fruit in de neus. In de mond expressie van citrus en geel steenfruit. Fantastisch om ‘zo’ te drinken.

Garcia Revalo ‘Tres Olmos’ Verdejo (Rueda Spanje)
Verdejo van de bovenste plank. Na 5 maanden gerijpt te hebben op zijn bezinksel geeft hij een rijke, volle smaak met wat minerale toetsen. Droog in de afdronk. Beleef Spanje bij je thuis bij een lekkere zeevruchtenschotel!

Vistamar ‘Sepia’ Chardonnay Reserva (Casablanca Chili)
Toast in de neus, wat gerookt in de mond. Deze houtgerijpte chardonnay heeft het allemaal. Combineer met een gerookte visschotel. TOP!


Rode wijnen

Tarani Malbec (Süd Ouest Frankrijk)
Wijn afkomstig uit de streek van Toulouse. Zacht in de mond en kruidig in de afdronk. De Ideale wijn om dagelijks te drinken. Prima kwaliteit/prijs verhouding!

Bagordi Tinto Joven (Rioja Spanje)
Deze Tempranillo (+10% Garnacha) heeft altijd in onze verkoop lijst gestaan. In de neus een lichte tint van vanille (door de 3 à 4 maanden houtrijping). In de mond vullend met wat hints van bosvruchten. In de finale rijk en lang. Past goed bij een stukje gegrild vlees.

Château des Tourtes Classique Rouge (Côtes de Blaye, Bordeaux, Frankrijk)
Typische blend van Merlot en Cabernet Sauvignon. Een herkenbare (Bordeaux) neus. Zacht en uitnodigend. Fluweel in de mond met rijpe fruittoetsen. Goed gestructureerde afdronk. Geniet bij een stukje (klein) wild.

Osvaldo Barberis ‘Barbera Langhe’ (Piemonte Italië) (Biodynamisch gecertifieerd)
Typische wijn voor de streek: elegant, rijk in de mond en verfijnd in de finale. Barbera is na de Barolo de meest gekende wijn van Piemonte. Uiteraard heerlijk in combinatie met de Italiaanse keuken.


Rosé

Tinazzi Amarosé (Salento Puglia Italië)
De cijfers bewijzen het: de tijd dat rosé enkel in de zomer werd gedronken is definitief voorbij! Deze Tinazzi is zeer verfijnd, droog in de mond en rijk in de afdronk. Past niet alleen bij de Oosterse keuken, maar zeker ook bij éénpansgerechten (paella, risotto).


Cava

Cava Chenine Brut (Penedes Spanje)
Onze intussen alom gekende ‘huiscava’ kan niet ontbreken in deze lijst. Zeer fijn versmolten smaken, geuren en fijne belletjes duiden op een uitstekende kwaliteit. De ideale opener van de feesttafel binnenkort.


Prosecco

Bedin Brut (Veneto Prosecco Italië)
De nieuwe trend worden de bubbels uit Italië, meer bepaald de Prosecco. Over het algemeen is deze aperitiefwijn minder brut dan de cava wat maakt dat hij zich zeer vlot laat drinken. Fruitig in de aanzet, maar lekker fris in de mond. De mooie fles is fijn meegenomen.


© Alle rechten voorbehouden created by freshface.be