VERHUUR LOKALEN

WANNEER

Wij verhuren onze lokalen het volledige jaar door. Je kan hier enkele foto's van onze lokalen bekijken.In onze verhuurkalender kan je een overzicht van de vrije data vinden. Er wordt niet verhuurd aan leidingsgroepen.

CONTACT OPNEMEN

In de loop van het scoutsjaar kan je contact ons opnemen via verhuur@scoutssinaai.be of via Dries De Burggrave (0478 35 04 72). Tijdens de zomervakantie worden onze lokalen verhuurd door de VZW. Je kan dan contact opnemen via zomerverhuur@scoutssinaai.be of 0485 11 15 86.

Wij verhuren onze lokalen NIET aan leidingsploegen

CONTRACT

Je kan alle nodige info terugvinden in ons contract. (download)

ROUTE

Auto: Langsheen de autostrade kan u ons snel bereiken. Langsheen de E17 Gent-Antwerpen kan u best afrit 13 nemen richting Waasmunster/Sinaai/Belsele. Volg de bordjes naar Sinaai +/- 2Km. Aan de verkeerslichten ga je rechtdoor (Schrijberg). Rij over de spoorweg en daar begint onzen "bos". De ingang bevindt zich in het wijnveld. U volgt deze baan +/- 200 meter en aan uw rechterkant bevindt zich een groen hek met het woord VVKSM in.

Trein: Onzen "bos" is vlak aan het station gelegen. Stap gewoon uit in het station van Sinaai en na +/- 200 meter te voet ben je er.