Leiding Scouts Sinaai Presenteert:
Kwist Je Dat? Kist AHOY

AAARRRRRGG Onze jaarlijkse Kwist-je-dat klopt op onze kenniskokosnoot. Wat is er beter dan de algemene kennis van Sinaai en haar omgeving op de proef te stellen? Niets, natuurlijk! Dat was de eerste vraag die u goed beantwoorde. Hou 29 APRIL open, want dat is de Dag des Oordeels, de dag dat we de woeste zee opvaren! Wie o wie gaat er met de felbegeerde 1ste prijs naar huis? Geen doorgewinterd Quiz-talent, geen probleem. Wie stevige slokken pakt zal niet met lege handen naar huis gaan, onze geliefde drankprijs is óók dit jaar weer een pakket om U (of AARRGGG) tegen te zeggen.

Inhoud

In deze quiz komt een mix van verschillende vragen aan bod voor zowel de ervaren als onervaren quizzer. Voor elk wat wils dus. Wat valt er te rapen? Voor goud, zilver en brons hebben we enkele prijzen in petto. Uiteraard vergeten we de ploeg die het meest gedronken heeft ook niet. Deze krijgen ook een spetterende prijs om drank u wel tegen te zeggen.

Waar en wanneer?

De quiz gaat door in OC Troelant (Vleeshouwerstraat 4b, 9112 Sinaai) op zaterdag 29 april. Voor een eerste drankje kan je al terecht om 19:30, de quiz zelf zal beginnen om 20:00. Ook wordt er een pauze ingelast.

Inschrijven?

Voor in te schrijven moet je een groep hebben van 4 personen en samen betaal je de democratische prijs van € 20. Inschrijven kan tot en met 26 april.

  • Gelieve een correct email adres in te vullen.
Naam ploeg:


E-mail contactpersoon:


Speler 1:
(naam contactpersoon)

Speler 2:

Speler 3:

Speler 4:© Alle rechten voorbehouden created by freshface.be