Leiding Scouts Sinaai Presenteert:
Kwist Je Dat? 2022

Om de traditie in eer te houden organiseren na twee jaar afwezigheid eindelijk terug onze quiz. Wie wint er dit jaar onze trofee? Wie gaat er aan de haal met de befaamde bierprijs? Alle antwoorden hierop en een hoop, al dan niet nutteloze, kennis vergaart u op Kwist Je Dat. Allen daarheen dus!

Inhoud

In deze quiz komt een mix van verschillende vragen aan bod voor zowel de ervaren als onervaren quizzer. Voor elk wat wils dus. Wat valt er te rapen? Voor goud, zilver en brons hebben we enkele prijzen in petto. Uiteraard vergeten we de ploeg die het meest gedronken heeft ook niet. Deze krijgen ook een spetterende prijs om drank u wel tegen te zeggen.

Waar en wanneer?

De quiz gaat door in OC Troelant (Vleeshouwerstraat 4b, 9112 Sinaai) op zaterdag 30 april maart. Voor een eerste drankje kan je al terecht om 19:30, de quiz zelf zal beginnen om 20:00. Ook wordt er een pauze ingelast.

Inschrijven?

Voor in te schrijven moet je een groep hebben van 4 personen en samen betaal je de democratische prijs van € 16. Inschrijven kan tot en met 24 april.

  • Gelieve een correct email adres in te vullen.
Naam ploeg:


E-mail contactpersoon:


Speler 1:
(naam contactpersoon)

Speler 2:

Speler 3:

Speler 4:© Alle rechten voorbehouden created by freshface.be