NIEUWS

Kampen 2021

Gepost op 29 januari 2021

Beste leden en ouders
De kampdata werden via de whatsapp groepen al meegedeeld, maar hieronder vind je nog eens een overzicht van alle takken.

- Kapoenen: 5 tot 10 juli
- Welpen: 2 tot 8 juli
-Jonggivers: 5 tot 15 juli
-Givers: vertrek rond 5 juli, verder nog onduidelijk wegens corona

Meer informatie over de kampen volgt op de kampvoorstelling op 15 mei.
Na de kampvoorstelling is het (onder voorbehoud van de maatregelen) ook het jaarlijkse eetfestijn van onze vzw. Meer info volgt nog.

Hopelijk tot dan!
Een stevige linker, De leiding

Startdag 27 September

Gepost op 17 september 2020

Nadat we het scoutsjaar goed hebben afgesloten met de overgang is het tijd voor een nieuwe start. Op 27 september is het startdag en zijn alle nieuwe kindjes zeer welkom! Dus neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee!

Om grote groepen te vermijden spreken de Kapoenen om 14u en Welpen om 14u15 af aan de hoofdingang en de Jonggivers om en Givers zullen verzamelen aan de achterkant van den bos (ingang bij kruispunt Wijnveld en Hooimanstraat). De Jonggivers en Givers die met de fiets komen kunnen hun fiets daar ergens zetten. (Ps: Jonggivers en givers kom liefst met de fiets en neem een mondmasker mee.) Ga dus niet eerst naar de lokalen om daar je fiets te zetten! Deze regeling zal van kracht zijn zolang de maatregelen niet verbeteren. Ouders die de kinderen komen afzetten zijn verplicht een mondmasker te dragen. De startdag zal eindigen om 17u en om 17u15 afhankelijk van de groep.

Wie graag eens wil proberen en niet weet in welke groep hij/zij moet zijn of wie nog vragen heeft wachten wij op aan de hoofdingang (wijnveld 251C). Uniform niet in orde? Geen probleem! De 2de handskleren en de paskoffer zullen klaarstaan zodat het nieuwe scoutsjaar goed kan starten. Hier zal je ook kunnen inschrijven. Dit is het enige moment dat je dat op Den Bos kan doen. Alle andere inschrijvingen zullen online zijn. www.scoutssinaai.be/inschrijven

BBQ-PAKKETTEN

Gepost op 13 september 2020

Door welgekende omstandigheden kan onze jaarlijkse BBQ helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd! Wij zorgen ervoor dat jullie zaterdag 19 september toch van een heerlijk stuk vlees, vis of een vegetarische optie kunnen genieten.
Wij stellen voor u het ideale BBQ pakket samen, zodat u thuis, samen met uw bubbel, een gezellige avond kunt beleven. Via onze bestelpagina kan u zelf beslissen wat u graag in uw pakket zou willen.

Bestel hier jouw BBQ-pakketten!.

Hierbij zal ook een pastasalade en een salade met gesneden groenten zijn. Het zijn dus geen aparte potjes per groente.
Alles zal op een propere en veilige manier voorlopen. Er wordt aan de corona maatregelen voldaan.

Wij hopen dat jullie zo toch een leuke avond met jouw bubbel te kunnen bezorgen.
De leiding van Scouts Sinaai.

Afscheidsdag 12 september 2020

Gepost op 25 augustus 2020


Beste leden en ouders
Zaterdag 12 september is het afscheidsdag! Dit wilt zeggen dat de takken afscheid nemen van de laatstejaars, die op zaterdag 19 september naar de volgende tak zullen overgaan! Dit jaar zal de afscheidsdag echter een beetje anders verlopen. Elke tak vormt een eigen bubbel en mag dus niet in contact komen met de andere bubbels. Verder mogen wij niet op verplaatsing naar openbare domeinen, dus zullen we er in onze eigen bos een super leuke dag van maken!

Aangezien de bubbels niet met elkaar in contact mogen komen, krijgt elke tak een verschillend begin-en einduur toegewezen. Gelieve deze tijdstippen goed te respecteren!
Kapoenen --> 10:30 tot 17:00
Welpen --> 10:15 tot 16:45
Jonggivers --> 10:00 tot 16:30
De givers en de jin zullen via hun leiding geïnformeerd worden over de locatie en het begin-en einduur.

De leden krijgen van ons middageten en een 4-uurtje, dus ze moeten zelf geen lunchpakket of tussendoortjes meenemen!

Ten slotte vragen wij om onderstaande regels goed na te leven.
- Bij het afzetten en ophalen van de leden moeten alle ouders een mondmasker dragen.
- Gelieve niet te blijven plakken bij het afzetten en ophalen van de leden.
- Als je je niet goed voelt, blijf je beter thuis voor de zekerheid! Wij hebben er alvast super veel zin in om iedereen terug te zien en samen maken we er zowiezo een topdag van!

Tot dan!
Stevige linker van de hele leidingsploeg!

UPDATE: Kampdata

Gepost op 6 juni 2020

Als gevolg van de recente coronamaatregelen waren we genoodzaakt enkele kampdata aan te passen. Dit om ervoor te zorgen dat aan alle richtlijne voldaan wordt.

Voor De kapoenen en welpen veranderd er niets.
De jonggivers zullen 1 dag later vertrekken en aankomen, dus van 16 tot 26 juli.
Het kamp van de givers schuift 2 dagen op, dus van 5 tot 15 juli.
De jin zal van 6 tot 16 juli op kamp gaan.

Verdere informatie over de kampen en kampboekjes verschijnt dit weekend (6 juni) online via mail en op facebook of in de brievebus.

© Alle rechten voorbehouden created by freshface.be