KampVoorstelling 2021

Gepost op 26 mei 2021

Het is zover, de kampthemas zijn bekend!

- De kapoenen gaan op Ruimtesafari. (download kampboekje)
- De welpen vertrekken op een Reis door de tijd. (download kampboekje)
- De jonggivers gaan op 'Jonggiver in Nesten' kamp. (download kampboekje)
- De givers gaan op Campo Di Mario (download kampboekje)

De leiding heeft er alvast zin in, hopelijk jullie ook. Tot op kamp!

Schijt / Schiet Je Rijk

Gepost op 26 april 2021

Het is zover, Scouts Sint-Franciscus Sinaai organiseert een nieuw evenement: Schijt / Schiet Je Rijk. Iets waar iedereen wel al eens van gedroomd heeft. Wegens de alom bekende lastige omstandigheden dat het corona virus al meer dan een jaar met zich meebrengt zijn enkele van onze jaarlijkse evenementen niet kunnen doorgaan.

Zo is de gezelligste BBQ van Sinaai, onze azaleaverkoop en 2 maal onze quiz ‘Kwist je dat’ afgelast. Om dit een beetje te compenseren zijn we op zoek gegaan naar een leuk coronaproof alternatief. Dat is dus de SCHIJT je rijk geworden. Naast de schijt je rijk kan je ook gokken op de afstand dat wij een bal van scoutsdassen kunnen afschieten met onze zelf gesjorde katapult. Ofwel de SCHIET je rijk.

Het concept schijt je rijk gaat als volgt. Op groot veld opgedeeld in vakken bevindt zich een pony. Als deelnemer kan je 1 of meerdere vakken aankopen (aan 4€/vak). De pony zal uiteindelijk een plekje uitkiezen om zijn ‘kakske’ te doen. Is dit op jouw vak (of er net naast) dan win jij een van de onderstaande prijzen.

De schijt je rijk gaat door op zaterdag 15 mei en zal vanaf 12u45 live gestreamd worden op onze facebookpagina: Facebook Scouts Sinaai.
De Schiet je rijk vindt oplaats nadat de kak gevallen is.

Je kan vakken kopen via volgende ‘google forms’ en maak kans op:
- De hoofdprijs, een ballonvaart voor 2 personen gesponsord door Kassico en O2Ballonvaarten (t.w.v. 270€)
- 1 van de 5 wellness bonnnen gesponsord Thermen Katara (t.w.v. ±50€ per bon)
- Een vleespakket van Vleeshal Filip (t.w.v. 50€)
- Een bon (ponyrit) van Gate 16 (t.w.v. 35€)
- Een bon van Simply Pretty by Patricia (t.w.v. 30€)
- Een bon van Modecoupon (t.w.v. 50€)
- Een fotoschoot van Dhr. D’hooge Tuur
- Een biermand (t.w.v. 50€)

Een vak kost 4 euro, er staat geen limiet op het aantal vakken je kan kopen. Maar wanneer je 3 VAKKEN koopt mag je gokken hoe ver onze gesjorde katapult de bal van scoutsdassen kan afschieten en zo nog extra kans maken op een van de prijzen.

Klik op volgende link om te BESTELLEN:
Klik hier om te bestellen
Verdere informatie over het verloop van de schijt en schiet je rijk, en onze sponsors vind je in ons 'regelement'. Neem dit zeker eens door!
Te downloaden hier -> http://scoutssinaai.be/file_download/204

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons of iemand van de leiding een vraag te stellen.
Alvast bedankt om onze scouts te sponseren!
Een stevige linker,
De leiding van Scouts Sinaai.

Kampen 2021

Gepost op 29 januari 2021

Beste leden en ouders
De kampdata werden via de whatsapp groepen al meegedeeld, maar hieronder vind je nog eens een overzicht van alle takken.

- Kapoenen: 5 tot 10 juli
- Welpen: 2 tot 8 juli
-Jonggivers: 5 tot 15 juli
-Givers: vertrek rond 5 juli, verder nog onduidelijk wegens corona

Meer informatie over de kampen volgt op de kampvoorstelling op 15 mei.
Na de kampvoorstelling is het (onder voorbehoud van de maatregelen) ook het jaarlijkse eetfestijn van onze vzw. Meer info volgt nog.

Hopelijk tot dan!
Een stevige linker, De leiding

Startdag 27 September

Gepost op 17 september 2020

Nadat we het scoutsjaar goed hebben afgesloten met de overgang is het tijd voor een nieuwe start. Op 27 september is het startdag en zijn alle nieuwe kindjes zeer welkom! Dus neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee!

Om grote groepen te vermijden spreken de Kapoenen om 14u en Welpen om 14u15 af aan de hoofdingang en de Jonggivers om en Givers zullen verzamelen aan de achterkant van den bos (ingang bij kruispunt Wijnveld en Hooimanstraat). De Jonggivers en Givers die met de fiets komen kunnen hun fiets daar ergens zetten. (Ps: Jonggivers en givers kom liefst met de fiets en neem een mondmasker mee.) Ga dus niet eerst naar de lokalen om daar je fiets te zetten! Deze regeling zal van kracht zijn zolang de maatregelen niet verbeteren. Ouders die de kinderen komen afzetten zijn verplicht een mondmasker te dragen. De startdag zal eindigen om 17u en om 17u15 afhankelijk van de groep.

Wie graag eens wil proberen en niet weet in welke groep hij/zij moet zijn of wie nog vragen heeft wachten wij op aan de hoofdingang (wijnveld 251C). Uniform niet in orde? Geen probleem! De 2de handskleren en de paskoffer zullen klaarstaan zodat het nieuwe scoutsjaar goed kan starten. Hier zal je ook kunnen inschrijven. Dit is het enige moment dat je dat op Den Bos kan doen. Alle andere inschrijvingen zullen online zijn. www.scoutssinaai.be/inschrijven

BBQ-PAKKETTEN

Gepost op 13 september 2020

Door welgekende omstandigheden kan onze jaarlijkse BBQ helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd! Wij zorgen ervoor dat jullie zaterdag 19 september toch van een heerlijk stuk vlees, vis of een vegetarische optie kunnen genieten.
Wij stellen voor u het ideale BBQ pakket samen, zodat u thuis, samen met uw bubbel, een gezellige avond kunt beleven. Via onze bestelpagina kan u zelf beslissen wat u graag in uw pakket zou willen.

Bestel hier jouw BBQ-pakketten!.

Hierbij zal ook een pastasalade en een salade met gesneden groenten zijn. Het zijn dus geen aparte potjes per groente.
Alles zal op een propere en veilige manier voorlopen. Er wordt aan de corona maatregelen voldaan.

Wij hopen dat jullie zo toch een leuke avond met jouw bubbel te kunnen bezorgen.
De leiding van Scouts Sinaai.