NIEUWS

Overgang en barbecue

Gepost op 1 augustus 2017

Op zaterdagochtend 16 september (we starten om 10u,) worden de leden die naar een oudere tak verhuizen onderworpen aan enkele zware proeven. Maar niet getreurd voor diegenen die niet naar een volgende tak gaan; Je kan je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes al begroeten, het jaarthema wordt voorgesteld én er zijn tal van randactiviteiten voorzien! 
Ook nieuwe leden kunnen hier een kijkje komen nemen, aarzel dus niet om geïnteresseerden mee te brengen. Om 17.00 schuiven we aan tafel.

U kan tussen 17:00 en 18:00 in ‘den bos’ terecht voor een aperitiefje en vanaf 18u kan u dan gezellig eten. Uiteraard kan u na de barbecue nog napraten tot in de vroege uurtjes
.

Net zoals vorig jaar organiseren we een tombola.

De opbrengst van deze barbecue wordt integraal besteed aan de aankoop van werkingsmiddelen zoals spel- en knutselmateriaal, tenten, sjorhout,… voor onze groep.

Schrijf je in voor onze BBQ.

Per persoon betaalt u 3 euro (groenteassortiment, brood, pasta en sauzen), voor vlees (keuze uit worst, saté, kipfilet en ribbetje) of een groenteburger betaalt u 4 euro per stuk.

We hopen jullie in massa te verwelkomen,

De leiding van Scouts Sinaai.

VOOR SPIJS & DRANK EETAVOND

Gepost op 7 maart 2017

Beste leden, ouders en vrienden,

Het is zo ver... de VZW organiseert een eetavond!

Op zaterdag 13 mei heten we jullie allen van harte welkom in de scoutslokalen vanaf 17u30! We maken overheerlijke stoofvlees en vol-au-vent met frietjes en ook een vegetarische salade met brood.

Voor een volwassene betaal je € 12,50 en voor een kindermenu (tot 10 jaar) € 7,50.

De opbrengst gaat integraal naar het onderhoud van de lokalen! Enkele grote herstellingswerken staan ons te wachten, dus we kunnen wel wat extra centjes gebruiken.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE EETAVOND! (VOOR 8 MEI).

Haal je familie, vrienden en buren erbij en kom vooral genieten van een lekkere en gezellige avond!

We hopen jullie massaal te verwelkomen!
VZW Scouts Sinaai

Kwist Je Dat?

Gepost op 30 januari 2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij een quiz: Kwist Je Dat. Onze quiz vindt op zaterdag 29 april plaats in de grote zaal van het Troelant. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 19u30. De quiz zal om 20u00 beginnen.

In deze quiz komt een mix van verschillende vragen aan bod voor zowel de ervaren als onervaren quizzer. Voor elk wat wils dus.

Wat valt er te rapen? Voor goud, zilver en brons hebben we enkele prijzen in petto! Uiteraard vergeten we de ploeg die het meest gedronken heeft ook niet. Die krijgt ook een spetterende prijs om drank u wel tegen te zeggen.

Wij vragen 12 euro per ploegje van vier personen. De plaatsen zijn beperkt dus wacht zeker niet te lang met inschrijven. Inschrijven kan tot en met 25 april.

De opbrengst van deze quiz wordt integraal besteed aan de aankoop van 
werkingsmiddelen zoals spel- en knutselmateriaal, tenten, sjorhout,… voor onze groep.

Schrijf je in voor onze quiz!

Met vriendelijke groeten,
Leiding Scouts Sinaai

Kampdatums

Gepost op 19 december 2016

Beste leden en ouders,

Alle kampdatums liggen vast!
De kapoenen gaan van 7 tot 12 juli op kamp.
De welpen vertrekken 12 juli en komen 19 juli terug.
De jonggivers gaan op scoutskamp van 15 tot 25 juli.
En de givers gaan van 4 tot 14 juli op kamp.
Op zondag 21 mei is het kampvoorstelling. We stoppen dan om 16 uur met leiding geven om meer uitleg over de kampen te geven.


Groetjes,
Leiding Scouts Sinaai

Kerstmarkt

Gepost op 24 november 2016

Zaterdag 10 december is het kerstmarkt op den Dries in Sinaai. Naar jaarlijkse gewoonte gaan wij ook dit jaar pita’s en frietjes verkopen met de scouts. Wij hopen veel smullende kindjes te zien! Jullie zijn welkom vanaf 16u.

Zondag 11 december is het geen scouts.

© Alle rechten voorbehouden created by freshface.be