NIEUWS

Overgang en barbecue zaterdag 15 september

Gepost op 7 september 2018

Op zaterdagochtend 15 september (we starten om 10u) worden de leden die naar een oudere tak verhuizen onderworpen aan enkele zware proeven. Maar niet getreurd voor diegenen die niet naar een volgende tak gaan; Je kan je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes al begroeten, het jaarthema wordt voorgesteld én er zijn tal van randactiviteiten voorzien! Ook nieuwe leden kunnen hier een kijkje komen nemen, aarzel dus niet om geïnteresseerden mee te brengen. Om 17.00 schuiven we aan tafel.

U kan tussen 17:00 en 18:00 in ‘den bos’ terecht voor een aperitiefje en vanaf 18u kan u dan gezellig eten. Uiteraard kan u na de barbecue nog napraten tot in de vroege uurtjes.

Net zoals vorig jaar organiseren we een tombola.

De opbrengst van deze barbecue wordt integraal besteed aan de aankoop van werkingsmiddelen zoals spel- en knutselmateriaal, tenten, sjorhout,… voor onze groep.

Schrijf je in voor onze BBQ.

Per persoon betaalt u 4 euro (groenteassortiment, brood, pasta en sauzen), voor vlees (keuze uit worst, saté, kipfilet en ribbetje) of een groenteburger betaalt u 4 euro per stuk.

We hopen jullie in massa te verwelkomen,
De leiding van Scouts Sinaai.

Afscheidsdag

Gepost op 28 augustus 2018

Liefste kapoentjes, welpen, jonggivers, givers en jin,

Op zaterdag 8 september sluiten we met z'n allen het jaar in stijl af! We gaan met de hele groep op afscheidsdag. Wat we juist gaan doen blijft een verrassing. Maar de volgende dingen geven we al prijs: iedereen wordt om 8u15 verwacht aan het station van Sinaai. Om 17u30 zijn we terug. Je moet 15 euro en een lunchpakket meenemen! Laat zeker weten of je mee gaat.

See you there or zijt nen onozeleir xxx

Voor Spijs & Drank Eetavond

Gepost op 1 maart 2018

Beste leden, ouders en vrienden,

Het is zo ver... de VZW organiseert een eetavond!

Op zaterdag 12 mei heten we jullie allen van harte welkom in de scoutslokalen vanaf 17u! We maken overheerlijke stoofvlees en vol-au-vent met frietjes en ook een vegetarische salade met brood.

Voor een volwassene betaal je € 12,50 en voor een kindermenu (tot 10 jaar) € 7,50.

De opbrengst gaat integraal naar het onderhoud van de lokalen! Enkele grote herstellingswerken staan ons te wachten, dus we kunnen wel wat extra centjes gebruiken.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE EETAVOND! (VOOR 8 MEI).

Haal je familie, vrienden en buren erbij en kom vooral genieten van een lekkere en gezellige avond!

We hopen jullie massaal te verwelkomen!
VZW Scouts Sinaai

Azaleaverkoop

Gepost op 27 februari 2018

Ook dit jaar gaan we heel Sinaai rond met azalea's! Hiervoor hebben we natuurlijk zo veel mogelijk helpende handen nodig. Alle leden worden op zaterdag 3 maart om 9u verwacht in den bos. We eindigen om 17u. 'S middags zorgen wij voor lekker middageten.

Hopelijk tot zaterdag!

Kwist Je Dat?

Gepost op 25 januari 2018

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij een quiz: Kwist Je Dat. Onze quiz vindt op zaterdag 28 april plaats in de grote zaal van het Troelant. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 19u30. De quiz zal om 20u00 beginnen.

In deze quiz komt een mix van verschillende vragen aan bod voor zowel de ervaren als onervaren quizzer. Voor elk wat wils dus.

Wat valt er te rapen? Voor goud, zilver en brons hebben we enkele prijzen in petto! Uiteraard vergeten we de ploeg die het meest gedronken heeft ook niet. Die krijgt ook een spetterende prijs om drank u wel tegen te zeggen.

Wij vragen 16 euro per ploegje van maximum vier personen. De plaatsen zijn beperkt dus wacht zeker niet te lang met inschrijven. Inschrijven kan tot en met 25 april.

Dit jaar wordt de quiz georganiseerd door de givers, de opbrengst is ten voordele van ons buitenlands kamp naar Portugal.

Schrijf je in voor onze quiz!

Een stevige linker,
Givers Scouts Sinaai

© Alle rechten voorbehouden created by freshface.be