Kwist je dat?

Gepost op 13 maart 2019

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij een quiz: Kwist Je Dat. Onze quiz vindt op zaterdag 4 mei plaats in de grote zaal van het Troelant. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 19u30. De quiz zal om 20u00 beginnen.

In deze quiz komt een mix van verschillende vragen aan bod voor zowel de ervaren als onervaren quizzer. Voor elk wat wils dus.

Wat valt er te rapen? Voor goud, zilver en brons hebben we enkele prijzen in petto! Uiteraard vergeten we de ploeg die het meest gedronken heeft ook niet. Die krijgt ook een spetterende prijs om drank u wel tegen te zeggen.

Wij vragen 16 euro per ploegje van maximum vier personen. De plaatsen zijn beperkt dus wacht zeker niet te lang met inschrijven. Inschrijven kan tot en met 25 april.

Schrijf je in voor onze quiz!

Een stevige linker,
Leiding Scouts Sinaai

Kampen 2019

Gepost op 27 februari 2019

Alle kampen liggen vast!
De kapoenen gaan van 10 tot 15 juli op kamp.
De welpen vertrekken 7 juli en komen 14 juli terug.
De jonggivers gaan op scoutskamp van 20 tot 30 juli.
De givers gaan van 7 tot 17 juli op kamp.
En als laatste de jin, hun kamp begint 13 juli en is gedaan op 27 juli.
Op zaterdag 18 mei is het kampvoorstelling. De concrete uren worden nog doorgeven.

Wijndegustatie en verkoop

Gepost op 4 oktober 2018

Traditiegewijs gaan onze givers elke 3 jaar op een buitenlands kamp. Om de volgende generatie al een duwtje in de rug te geven wordt deze leuke en gezellige wijnavond georganiseerd door henzelf. Kom Zaterdag 10 november met vrienden en familie gezellig een glaasje proeven/drinken in onze lokalen. Inschrijven kan via de site en kost 1 euro. Nadien kan u dan degustatiekaarten kopen om het aanbod wijnen te proeven.
Komt u liever gewoon een glaasje drinken in plaats van proeven. Dit kan ook. Na het proefmoment kan u gerust nog een extra glaasje drinken van uw favoriete wijn.

Schrijf je in voor onze degustatie.

Bestelformulier wijnen en aperitieven.

Overgang en barbecue zaterdag 15 september

Gepost op 7 september 2018

Op zaterdagochtend 15 september (we starten om 10u) worden de leden die naar een oudere tak verhuizen onderworpen aan enkele zware proeven. Maar niet getreurd voor diegenen die niet naar een volgende tak gaan; Je kan je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes al begroeten, het jaarthema wordt voorgesteld én er zijn tal van randactiviteiten voorzien! Ook nieuwe leden kunnen hier een kijkje komen nemen, aarzel dus niet om geïnteresseerden mee te brengen. Om 17.00 schuiven we aan tafel.

U kan tussen 17:00 en 18:00 in ‘den bos’ terecht voor een aperitiefje en vanaf 18u kan u dan gezellig eten. Uiteraard kan u na de barbecue nog napraten tot in de vroege uurtjes.

Net zoals vorig jaar organiseren we een tombola.

De opbrengst van deze barbecue wordt integraal besteed aan de aankoop van werkingsmiddelen zoals spel- en knutselmateriaal, tenten, sjorhout,… voor onze groep.

Schrijf je in voor onze BBQ.

Per persoon betaalt u 4 euro (groenteassortiment, brood, pasta en sauzen), voor vlees (keuze uit worst, saté, kipfilet en ribbetje) of een groenteburger betaalt u 4 euro per stuk.

We hopen jullie in massa te verwelkomen,
De leiding van Scouts Sinaai.

Afscheidsdag

Gepost op 28 augustus 2018

Liefste kapoentjes, welpen, jonggivers, givers en jin,

Op zaterdag 8 september sluiten we met z'n allen het jaar in stijl af! We gaan met de hele groep op afscheidsdag. Wat we juist gaan doen blijft een verrassing. Maar de volgende dingen geven we al prijs: iedereen wordt om 8u15 verwacht aan het station van Sinaai. Om 17u30 zijn we terug. Je moet 15 euro en een lunchpakket meenemen! Laat zeker weten of je mee gaat.

See you there or zijt nen onozeleir xxx