Online inschrijven

Inschrijven nieuwe leden

Via het onderstaand formulier kan u uw zoon/dochter online inschrijven in Scouts Sinaai (ps: je mag 3 keer proberen alvorens in te schrijven!)

Gelieve ook zeker onze groepseigen gegevens in te vullen en minstens 1 contactpersoon op te geven. Zo zijn in 1 keer alle gegevens in orde en moeten wij die niet achteraf nog komen vragen.

Als u formulier heeft ingevuld vragen wij u het lidgeld van 49 euro (na 1 maart 25 euro) te storten op rekeningnummer: BE93 7340 5066 8967 met vermelding "Lidgeld NAAM zoon/dochter". Als wij de overschrijving goed hebben ontvangen is de inschrijving definitief.

Gelieve na het inschrijven de medische fiche in te vullen via de groepsadministratie. Dit is een platform waarop al onze leden een account hebben. De eerste keer moet je inloggen via je lidnummer, ken je die niet stuur ons gerust een berichtje. Voor een handleiding klik HIER

Wij zijn nog maar net de overstap naar online medische fiches aan het maken, daarom is het handig dat jullie deze ook op papier invullen en afgeven aan iemand van de leiding. Download Medische Fiche

Herinschrijven

Inschrijven moet je maar 1 keer doen, eens je bent ingeschreven hebben wij jouw gegevens en volstaat het om gewoon het bovenstaande bedrag over te schrijven om je te 'her'inschrijven bij een nieuw scoutsjaar.

Inschrijvingsformulier