Online inschrijven

Inschrijven nieuwe leden

Via het onderstaand formulier kan u uw zoon/dochter online inschrijven in onze scouts.
Gelieve bij het vakje opmerkingen de naam en telefoonnummer van een ouder op te geven. Zo kunnen wij u contacteren voor een huisbezoek.
Als u formulier heeft ingevuld vragen wij u het lidgeld van 40 euro te storten op rekeningnummer: BE93 7340 5066 8967 met vermelding "Lidgeld NAAM zoon/dochter". Als wij de overschrijving goed hebben ontvangen is de inschrijving definitief.

Gelieve na het inschrijven de medische fiche af te printen en een van de volgende vergaderingen aan iemand van de leiding te geven. (download)

Herinschrijven

Inschrijven moet je maar 1 keer doen, eens je bent ingeschreven hebben wij jouw gegevens en volstaat het om gewoon het bovenstaande bedrag over te schrijven om je te 'her'inschrijven bij een nieuw scoutsjaar.